Înscrie-te acum la Sisteme de injectie Common Rail Bosch


ÎNSCRIE-TE
Înscrierile se închid în
Zile
Ore
Minute
Secunde

Trainer: Bogdan Cretu

Tematica evenimentului:

Sisteme de injectie Common Rail Bosch

Cursul prezinta constructia si functionarea componentelor diverselor generatii de sisteme de injectie cu rampa comuna Bosch. Diversitatea solutiilor constructive utilizate (reglaj cu o supapa de presiune, cu supapa de debit sau utilizand combinatiii ale acestora, injectoare inductive, injectoare piezoelectrice, debitmetre sau senzori de presiune rampa cu semnal analogic sau digital – ca sa dam doar cateva exemple) determina necesitatea cunoasterii functionarii fiecarui sistem in parte; senzorii si actuatorii sistemului sunt de asemenea specifici fiecare generatii; consecvent, diagnosticarea acestora se face urmand diverse proceduri specifice ce vor fi prezentate.

Accentul se pune pe diagnosticare corecta a sistemului si identificarea disfunctionalitatilor componentelor – in egala masura mecanice, hidraulice si electronice.

Program eveniment

Data Evenimentului:

Vineri, 23 aprilie 2021

 Interval orar:

10:00-14:00

 Locatia:

Evenimentul va fi susținut online, pe platforma Microsoft Teams, urmand sa primiti pe email coordonatele online, cel tarziu cu o zi inaintea evenimentului.

Cost:

Valoarea fiecarui curs este de 100 euro, iar datorita faptului ca dumneavoastra sunteti membru in reteaua Pro Garage si avem un parteneriat solid, veti beneficia de curs cu titlu GRATUIT.

Inscriere curs:

Locurile sunt limitate la maxim 12 participanti!

Termen limita recomandat: 16 aprilie 2021.

Pentru inscriere va rugam accesati sectiunea Calendar Evenimente din platforma AICAT sau ne puteti transmite un email la adresa marketing@augsburg.ro, cu urmatoarele informatii:

  • Nume si prenume participanti.
  • Adresa de e-mail participanti.

Suntem siguri ca, participand la aceasta conferinta, veti gasi raspunsurile la toate intrebarile dumneavoastra.