Înscrie-te acum la Ansamblul cinematic al curelei de distributie. Particularitati de montaj. Analiza defectelor.


ÎNSCRIE-TE
Înscrierile se închid în
Zile
Ore
Minute
Secunde

Trainer: Bogdan Cretu

Tematica evenimentului:

Ansamblul cinematic al curelei de distributie. Particularitati de montaj. Analiza defectelor.

In general, inlocuirea curelei de distributie este o operatiune de dificultate medie care se realizeaza in majoritatea atelierelor service. Intrucat exista multe similitudini, in practica deseori sunt urmate etapele comune, uzuale tuturor aplicatiilor (demontarea unor componente pentru accesul la cureaua de distributie, rotirea motorului pana la alinierea unor repere, blocarea arborelui cotit si a aborelui /arborilor cu came, pozitionarea rolei de tensionare noi corespunzatoare unei indicatii prestabilite, etc.). Pe langa aceste etape comune, exista si pasi ce trebuie urmati, specifici unei anumite aplicatii; necunoasterea si nerealizarea acestor etape are ca efect deteriorarea prematura a ansamblului curelei de distributie, cu implicatii foarte costisitoare legate de readucerea motorului la starea de functionare. Cursul isi propune sa supuna atentiei participantilor acele aplicatii pentru care se intalnesc frecvent deteriorari ireversibile, prezentand solutiile tehnice care pot preveni aparitia problemelor.

Program eveniment

Data Evenimentului:

Vineri, 9 aprilie 2021

 Interval orar:

10:00-14:00

 Locatia:

Evenimentul va fi susținut online, pe platforma Microsoft Teams, urmand sa primiti pe email coordonatele online, cel tarziu cu o zi inaintea evenimentului.

Cost:

Valoarea fiecarui curs este de 100 euro, iar datorita faptului ca dumneavoastra sunteti membru in reteaua Pro Garage si avem un parteneriat solid, veti beneficia de curs cu titlu GRATUIT.

Inscriere curs:

Locurile sunt limitate la maxim 12 participanti!

Termen limita recomandat: 2 aprilie 2021.

Pentru inscriere va rugam accesati sectiunea Calendar Evenimente din platforma AICAT sau ne puteti transmite un email la adresa marketing@augsburg.ro , cu urmatoarele informatii:

  • Nume si prenume participanti.
  • Adresa de e-mail participanti.

Suntem siguri ca, participand la aceasta conferinta, veti gasi raspunsurile la toate intrebarile dumneavoastra.