Înscrie-te acum la Ansamblul ambreiaj. Particularitati de montaj. Analiza defectelor.


ÎNSCRIE-TE
Înscrierile se închid în
Zile
Ore
Minute
Secunde

Trainer: Bogdan Cretu

Tematica evenimentului:

Ansamblul ambreiaj. Particularitati de montaj. Analiza defectelor.

Cursul isi propune sa prezinte evolutia sistemelor ambreiaj si a procedurilor corecte de interventie asupra acestor sisteme. Pornind de la proceduri elementare (unde si cum se lubrifiaza anumite componente, cum se aeriseste un circuit hidraulic de actionare,  cum se identifica vizual un kit de ambreiaj care include un sistem de compensare a uzurii si cum se monteaza corect acesta) si continuand cu evaluarea functionarii si analiza defectelor care se manifesta la nivelul fiecarei componente principale, cursul se doreste a fi un indrumar pentru activitatea de zi cu zi a lucratorilor din atelierele service care efectueaza interventii asupra sistemului ambreiaj.

Program eveniment

Data Evenimentului:

Vineri, 16 aprilie 2021

 Interval orar:

10:00-14:00

 Locatia:

Evenimentul va fi susținut online, pe platforma Microsoft Teams, urmand sa primiti pe email coordonatele online, cel tarziu cu o zi inaintea evenimentului.

Cost:

Valoarea fiecarui curs este de 100 euro, iar datorita faptului ca dumneavoastra sunteti membru in reteaua Pro Garage si avem un parteneriat solid, veti beneficia de curs cu titlu GRATUIT.

Inscriere curs:

Locurile sunt limitate la maxim 12 participanti!

Termen limita recomandat: 9 aprilie 2021.

Pentru inscriere va rugam accesati sectiunea Calendar Evenimente din platforma AICAT sau ne puteti transmite un email la adresa marketing@augsburg.ro, cu urmatoarele informatii:

  • Nume si prenume participanti.
  • Adresa de e-mail participanti.

Suntem siguri ca, participand la aceasta conferinta, veti gasi raspunsurile la toate intrebarile dumneavoastra.